Caixa Ontinyent renova el Consell d’Administració

Caixa Ontinyent va celebrar ahir l’Assemblea General extraordinària amb la finalitat d’elegir als nous membres que s’incorporaran a distints òrgans dins del procés de renovació parcial que està desenvolupant en compliment de la normativa vigent.

A la sessió han assistit 45 dels 46 consellers generals que conformen l’Assemblea, és a dir, un 97,82%.

Huit nous consellers d’administració.

L’Assemblea General va elegit ahir a 8 dels 9 membres que conformen el Consell d’Administració, sent elegits:

– Com independents: Agustín Iranzo Reig (6 anys), María-Ángeles Martínez Ferri (6 anys), Vicent-Tomás Guillamón i Payà (6 anys), Isabel Hernández Gázquez (3 anys) i Eduardo Úbeda Mestre (3 anys).

– Com consellers generals: Antonio Carbonell Tatay (6 anys), José Pla Barber (6 anys) i Honorio Cabezuelo Castro (3 anys).

Continua en el càrrec, al llarg dels 3 anys que li resten de mandat, el conseller general Juan Luís Gandia Cabedo.

Antonio-Presidente-caixaontinyent-diaridigital.esConforme a la normativa mercantil, al ser reelegit per l’Assemblea General, Antonio Carbonell continuarà ostentant el seu càrrec de President.

Els nous membres elegits per l’Assemblea General s’incorporaran al Consell d’Administració quan el nomenament siga aprovat pel Banc d’Espanya i es realitze la seua inscripció al Registre Oficial del propi Banc, un procés que podria dilatar-se durant uns mesos. Mentrestant, el Consell d’Administració continuarà amb la seua composició actual
El Consell d’Administració és l’òrgan que té encomanat el govern, l’administració, la representació, la gestió financera i la de la seua obra social.

Dos noves comissionades de Control

L’Assemblea General ha elegit, a més, dos nous membres per a la Comissió de Control, ambdues com a independents: María-Luisa Lázaro Aznar (6 anys) i María-José Molina Botella (3 anys), i que se sumaran als dos consellers generals que es mantindran al càrrec al llarg dels 3 anys que els resten de mandat: Esmeralda Linares Navarro i Francesc Tortosa Llin.
La Comissió de Control té per objecte cuidar que la gestió del Consell d’Administració es complisca amb la màxima eficàcia i precisió, dins de les línies generals d’actuació assenyalades per l’Assemblea General i de les directrius emanades de la normativa financera.

Comissió de Retribucions i Nomenaments

Com membres de la Comissió de Retribucions i Nomenaments, han estat elegits Agustín Iranzo Reig, Isabel Hernández Gázquez i José Pla Barber.
Esta Comissió és un òrgan al sí del propi Consell d’Administració, es composa per tres dels seus membres i té per objecte informar sobre la política general de retribucions i dietes als alts càrrecs i consellers de l’entitat, y garantir el compliment dels requisits d’idoneïtat per part dels membres del Consell d’Administració i de la Comissió de Control, del Director General i assimilats, dels responsables de control i dels titulars de funcions clau.

Comissió d’Inversions

Com membres de la Comissió d’Inversions, han estat elegits María Ángeles Martínez Ferri i José Pla Barber, als quals se suma el membre que continua, Juan-Luis Gandía Cabedo.
Esta comissió és un òrgan al si del propi Consell d’Administració, es composa de tres dels seus membres, i te per objecte informar sobre les inversions i desinversions de caràcter estratègic i estable que efectue l’Entitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

15 + 13 =