Caixa Ontinyent participa en el fòrum d’ocupació “Job Talent” que promou la UPV al seu campus d’Alcoi

· L’Entitat es troba immersa en un procés d’expansió en el qual busca nous perfils professionals.

· Ratifica el seu suport a la formació i al talent amb la col·laboració amb universitats.

Caixa Ontinyent participarà demà, 21 de març, en el fòrum d’ocupació “Job Talent” que organitza la Universitat Politècnica de València al seu Campus d’Alcoi. Una jornada en la qual els alumnes de la UPV podran conéixer els perfils professionals requerits per les empreses i establir el primer contacte amb el món laboral.

Cal destacar que l’Entitat es troba en un procés d’expansió i de reorientació de la seua activitat, la qual cosa suposa una oportunitat per als formats en ADE, Econòmiques, Finances i comptabilitat, Dret, Doble grau en ADE/dret, enginyeria informàtica i doble grau en ADE/enginyeria informàtica.

Esta iniciativa s’emmarca en la línia que Caixa Ontinyent està impulsant, i secundant des de la seua obra social, en la qual aposta decididament per la formació i la retenció del talent. L’Entitat col·labora amb les Universitats del seu àmbit d’actuació perquè els estudiants tinguen majors possibilitats de formació, i participa activament en projectes que suposen una oportunitat laboral per a ells. Des de l’Entitat s’entén que creant una una base sòlida de formació, es contribuïx a que la societat evolucione i hi haja un creixement econòmic, i per tant, una millora del benestar. I també s’evita la despoblació ja que oferint recursos fem de la nostra zona un bon lloc per a viure.

Tal com explica el Cap de Recursos Humans, Francisco Galiana, Caixa Ontinyent és una empresa socialment responsable, amb 140 anys de trajectòria en els quals ha evolucionat amb la societat i l’única entitat financera amb seu a les comarques centrals valencianes. “Som una empresa en la qual el personal pot desenvolupar una gran carrera professional, en la qual es treballa en un ambient saludable, que a més oferix formació contínua i en un procés d’expansió que requerix de nous perfils i nous talents”.

No hay comentarios

Dejar respuesta