Caixa Ontinyent llança Samsung Pay

Des de hui, els clients de l’entitat podran pagar utilitzant el servei a través del seu Smartphone o Smartwhatch Samsung.

Els clients de Caixa Ontinyent podran utilitzar a partir de hui “Samsung Pay”, el servei de pagament mòbil per a realitzar operacions a través de telèfons intel·ligents i rellotges intel·ligents de Samsung.

Samsung Pay podrà utilitzar-se en qualsevol establiment amb un TPV o lector de targetes contactless, mitjançant tecnologia NFC. Per a poder utilitzar-ho, els usuaris han de donar d’alta la seua targeta de dèbit o crèdit en el seu dispositiu i acostar-lo al TPV o el sector. Una vegada realitzat el pagament, una notificació avisa a l’usuari.

Caixa Ontinyent s’uneix així a altres entitats integrades en EURO 6000 que començaran també hui a oferir aquest servei als seus clients.

Tal com ha explicat el Vicepresident Corporatiu de Samsung España, Celestino García, “és un orgull integrar a les entitats afins a EURO 6000 en el nostre servei de pagament Samsung Pay. Els avantatges de pagar d’una manera còmoda, senzilla i segura estan a l’abast de cada vegada més clients. El nostre objectiu és continuar ampliant horitzons i aconseguir el major nombre de beneficis per als nostres usuaris”.

Per part seua, el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat que amb la incorporació d’aquest servei “es demostra el compromís de l’entitat per continuar millorant els serveis bancaris digitals que oferim als nostres clients, i que ens va situant en l’avantguarda dels sistemes de pagament per mòbil”.

De fet, en els últims mesos s’han posat en marxa diversos projectes: una nova banca electrònica, un nou portal de valors, una renovació dels caixers electrònics amb una ampliació de la seua operatòria, una renovació tecnològica interna i el recent llançament de la nova APP.

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × uno =