Caixa Ontinyent entregat un vehicle adaptat a l’Associació de malalts d’Alzheimer de Muro

L’entitat inverteix 45.000 euros a través de la seua obra social.


Obra Social de Caixa Ontinyent ha entregat hui un vehicle adaptat a l’Associació de Familiars de malalts d’Alzheimer de Muro i comarca (AFA), que facilitarà el trasllat dels usuaris del Centre de Dia Benicadell.

L’acord, que es va formalitzar fa uns mesos (precisament el Dia Mundial de l’Alzheimer), suposava la inversió de l’entitat per a adaptar el vehicle possibilitant l’accés de persones amb mobilitat reduïda, xifrant-se en 45.000 euros.

A l’acte de lliurament han assistit el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i la Presidenta de AFA, Inmaculada López.

El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha mostrat la seua satisfacció per poder contribuir a la millora del benestar dels usuaris, subratllant “la importància i la sensibilitat de la nostra caixa amb els afectats per la malaltia i els seus familiars”. I ha volgut recordar que aquesta aportació és, en realitat, “de tots els clients de Muro, que amb la seua confiança en nosaltres fan possible aquest tipus d’actuacions, és a dir, revertir els beneficis en obres socials”.

Per la seua banda, la President de AFA Muro i Comarca, Inmaculada López, ha assenyalat que aquest vehicle “permetrà millorar el servei de transport adaptat ja que el nostre centre compta amb usuaris de diferents municipis de la comarca”. També ha manifestat una gran satisfacció per que existisquen entitats com Caixa Ontinyent que porten a terme iniciatives tan importants i necessàries.

El Centre de Dia Benicadell compta amb 30 usuaris procedents de Muro i de localitats properes (Agres, Alfafara, Benimarfull, Benillup, Beniarrés, L’Orxa, Almudaina, Planes, etc), sent indispensable un vehicle d’aquestes característiques.

Vehicles adaptats

Es el cinquè vehicle que l’entitat posa a la disposició dels Centres d’Atenció a persones amb mobilitat reduïda en els últims anys, després dels aportats al Centre de Dia de Benigànim, a l’Associació Prominusvàlits psíquics de la Safor (Asmisaf), al Centre de Dia de l’Olleria i a Aspromivise a Xàtiva.

En 2016 més de 267.000 persones han sigut beneficiàries directes de l’obra Social de Caixa Ontinyent, que compta amb 25 centres socials en 12 localitats, una col·laboració continuada amb més de 300 col·lectius, presència en els 3 Campus universitaris de la zona i gestiona 3 fundacions de caràcter cultural, docent i assistencial. Aquesta actuació possibilita, a més, el manteniment de 203 llocs de treball especialment dedicats a temes socials.

No hay comentarios

Dejar respuesta