Caixa Ontinyent duplicarà la seua inversió en obra social en 2017

El Consell d’Administració de Caixa Ontinyent va aprovar ahir el pressupost destinat a obres socials en 2017, destacant un increment de més del 100% respecte al que es va invertir l’any anterior, passant a 1,7 milions d’euros.

En 2017, Obra Social de Caixa Ontinyent incidirà especialment en el seu àmbit d’actuació, on mantindrà les línies d’actuació desenvolupades en els últims anys i incrementarà la seua presència en els campus universitaris amb actuacions tendents a facilitar la millor eixida professional dels estudiants, fomentar la investigació i l’ocupació, millorar en innovació i incentivar l’emprenedorisme.

A més, s’estudiarà la possibilitat d’implantar dos nous centres assistencials que permetrien ampliar i millorar l’oferta de serveis a persones amb necessitats específiques: un centre de salut mental a Ontinyent i un centre d’Alzheimer a Albaida.

267.000 beneficiaris en 2016
En 2016 més de 267.000 persones han sigut beneficiàries directes de l’obra Social de Caixa Ontinyent, que compta amb 25 centres socials en 12 localitats, ha realitzat 262 activitats i ha col·laborat amb 127 col·lectius. Aquesta actuació possibilita, a més, el manteniment de 203 llocs de treball especialment dedicats a temes socials.

La inversió realitzada ha ascendit a 785.000 euros i s’ha dividit en cinc grans línies d’actuació:
– Manteniment dels centres implantats: de salut, escoles infantils, club de jubilats, discapacitats, malalts d’Alzheimer, malalts mentals, etc.
– Recerca i divulgació de temes autòctons, a través del programa de publicacions, que disposa d’un fons editorial composat per 107 llibres i 44 discos.
– Col·laboració amb col·lectius: essencial per a dinamitzar l’associacionisme i potenciar les actuacions de caràcter assistencial, docent, cultural, mediambiental i recreatiu.
– Presència en els Campus universitaris per a complementar programes d’integració professional, recerca, innovació i emprenedorisme.
– Gestió de Fundacions de caràcter cultural, docent o assistencial, amb finalitats específiques i en sintonia amb les pròpies finalitats de l’Entitat.

L’obra social de Caixa Ontinyent cobreix un dels principals objectius fundacionals, la reversió de beneficis a la societat contribuint al seu millor benestar, i que es basa en el principi que cada localitat ha de rebre la part proporcional que li correspon en funció de la seua aportació als resultats de l’Entitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta