Caixa Ontinyent avança l’abonament de les pensions als seus clients

L’entitat redueix l’horari d’atenció presencial en oficines i impulsa l’atenció digital.

Caixa Ontinyent ha avançat el pagament de les pensions als seus clients, que estaran disponibles a través de mitjans digitals i caixers automàtics des de hui.

Així mateix, i amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i amb això el risc de contagi en les seues oficines, l’entitat ha establit torns de pagament per a aquells clients que realitzen el cobrament en finestra.

Pel que fa al servei, les oficines tenen limitat l’accés a un nombre màxim de clients al mateix temps, de manera que puga mantindre’s un espai prudencial entre ells i amb els propis empleats de l’entitat evitant el contacte físic. Quant als caixers automàtics, es disposen de mesures d’higiene específiques i preventives respecte de la seua utilització per diferents persones.

Cal destacar que, des que es decretara l’Estat d’Alarma, i conscient de la responsabilitat que empreses i institucions han d’assumir per a reduir el contagi del Coronavirus, Caixa Ontinyent va posar en marxa un pla d’actuació amb un triple objectiu: garantir que els seus clients disposen de servei en qualsevol circumstància, amb la qualitat i la seguretat requerides, protegir al seu personal i col·laborar amb la contenció de la propagació.
Nou horari d’oficines

L’entitat ha modificat, a més, l’horari d’atenció presencial en les seues oficines, que passa a ser de dilluns a divendres de 8.30 a 12.00 hores, encara que es manté l’atenció telefònica en les pròpies oficines fins a les 15.00 hores.

Aquesta actuació es troba reforçada per l’atenció de l’oficina digital, tant telefònica (962 91 91 91) com a través de correu electrònic (oficina.digital@caixaontinyent.es), a més de que s’ha potenciat l’ús de la banca electrònica i l’APP, que compta amb majors recursos de suport i amb mesures de seguretat addicionals.

No hay comentarios

Dejar respuesta