Caixa Ontinyent anticiparà als seus clients el cobrament de la primera prestació per desocupació

L’entitat s’adhereix al conveni signat entre el Ministeri de Treball i Economia i les entitats CECA que regula els pagaments anticipats. L’objectiu és evitar que els clients hagen d’esperar els terminis habituals.

Avança també aquest mes el pagament de les pensions als seus clients, que podran gaudir d’ella a partir de hui, 21 de maig.

Els clients de Caixa Ontinyent que tinguen reconeguda una prestació per desocupació o subsidi podran sol·licitar l’abonament de la mateixa de forma anticipada. L’entitat s’ha adherit al conveni signat entre el Ministeri de Treball i les entitats CECA que regula els pagaments anticipats.

Aquesta nova mesura té per objectiu evitar que, davant una situació de desocupació, els clients de l’Entitat hagen d’esperar els terminis habituals, especialment en unes circumstàncies com les actuals en les quals la subsistència de moltes persones depén d’aquestes prestacions.

A més, i com en els mesos de març i abril, l’entitat avançarà també al maig l’abonament de les pensions als seus clients, que la tindran abonada en el seu compte a partir de hui, 21 de maig.

Aquestes mesures se sumen a les impulsades en Caixa Ontinyent des que començara la crisi sanitària, i que pretenen contribuir a pal·liar els seus efectes econòmics, com el reforçament dels seus serveis digitals i telemàtics, l’acord amb altres entitats per a facilitar la retirada d’efectiu en qualsevol caixer automàtic sense comissions, l’increment del límit en les operacions contactless, l’eliminació de comissions al comerç afectat, l’aplicació de moratòria hipotecària, les línies de finançament a ajuntaments al 0% per a ajornar el pagament d’impostos i les línies de crèdits personalitzades a famílies, autònoms, pimes i empreses.

Caixa Ontinyent va nàixer fa 136 anys per a contribuir al desenvolupament econòmic i social del seu àmbit d’actuació, és l’única caixa d’estalvis existent actualment en la Comunitat Valenciana, l’única entitat amb seu en aquestes comarques, i la seua política de responsabilitat social incideix precisament en la proximitat i complicitat amb la seua gent.

No hay comentarios

Dejar respuesta

16 + once =