Bons resultats per al Club Natació Xàtiva en la Copa Autonòmica de Clubs a Alzira

El passat cap de setmana, els dies 15 i 16 d’Abril, es va celebrar la Copa Autonòmic de Clubs de la FNCV.
En aquest campionat autonòmic en el qual competeixen els primers 24 clubs de la Federació Valenciana de Natació, aquesta dividits en tres categories: Segona, Primera i Divisió d’Honor. El club de Xàtiva està en el grup de clubs de Primera Divisió.
La competició es va celebrar en la Piscina Municipal Coberta d’Alzira. Els clubs que han participat en aquest grup han sigut:
Club Excursionista Eldense, C. N. Alzira, C. N. Alcudia, C.N. Gandia, C.N. Peixos, C.N. Valencià, C. N. Vila-real i Club Natació Xàtiva. Amb un total de participants de 195 nadadors.

Pel club Natació Xàtiva van competir els següents nadadors:
Categoria Infantil: Andrea Soriano, Paola Andani, Rebeca Ferrer i Guillem Siles.
Categoria Júnior: Bea Descals, Irene Baides, Andreu Casesnoves i Guillem Casesnoves
Categoria Absoluta: Carme Benito, Maica Santana, Raquel Gadea, Adam Rodríguez, Adolfo Benito, Johann Betancourt, David Levecq, Edgar Rodríguez, Izan Ayllon i Miquel Benito.

Aquesta competició consta d’un total 34 proves individuals i deu relleus, separats en les categories masculina i femenina totes elles en la modalitat d’Absoluta; la classificació final s’obté al sumatori de punts obtinguts pels representants dels clubs en les diferents proves, puntuant el primer classificat en les proves individuals 19, el segon 16, tercer 15 etc. En les proves de relleus la puntuació se de 38 per al primer equip classificat 32 per al segon, 30 el tercer etc.
Els nadadors del Club Natació Xàtiva van aconseguir bones classificacions tant en les proves individuals com en les de relleus amb un total 724 punts, aconseguint d’aquesta manera la sisena posició i mantenint la categoria de club de Primera Divisió.

El pròxim cap de setmana Sofía Andrés, participara en el VI Cto. d’Espanya «Open» de Fons Masters que se celebra a Múrcia. D’altra banda, els Pre-benjamins, Benjamins i Alevins competiran en el XV TROFEU JOSÉ Mª ÁNGEL “PITET de Gandia.

No hay comentarios

Dejar respuesta