Bons resultats per al Bàdminton Xàtiva en la 3a jornada dels “JJ.EE de la CV”

El dissabte 3 de febrer, deu esportistes del Club Bàdminton Xàtiva es van desplaçar fins a la localitat alacantina del Camepello per a prendre part en la 3a jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria infantil. La jornada va comptar amb 67 participants d’11 clubs i escoles de la comunitat.

Com és habitual en aquestes jornades escolars la competició s’inicie a les 9.30h amb la disputa de la prova individual en les categories masculina i femenina. El resultat dels xativins va ser bo aconseguint un 60% de victòries i escapant-se algun partit a tres sets per xicotets detalls. Van destacar en l’individual Meshack Martínez, Feliu Terol, Carla Soler i Martina Molina tots ells amb ple de victòries.

Sobre les 12.00h va ser torn de les proves de dobles, on els xativins van estar menys encertats, tan sols el 50% de victòries en part perquè es van creuar dues parelles en el grup A i altres dos en el B. En dobles van destacar Xavi Roca / Asier Soler i Martina Molina / Feliu Terol.

En resum, una jornada més on els nous esportistes van adquirint experiència i millorant les seues habilitats en competició i on els més adobats continuen en les primeres posicions per a aconseguir la classificació per al Campionat provincial.

Tres ors i dos bronzes per als sèniors a San Pedro del Pinatar

En la jornada dominical del 4 de febrer els esportistes de les categories sènior van viatjar fins a la localitat murciana de San Pedro del Pinatar per a participar en el TOP TTR Sub-11, Sub-15, Sub-19 i Sènior que allí es disputava i que va reunir un total de 110 esportistes.

Comencem la crònica d’aquesta jornada amb la prova d’individual femení on l’esportista MªJosé Mompó es va penjar la medalla d’or després d’imposar-se en la final a la jugadora albaceteña Laura Quereda per un contundent 21-11 i 21-6.

Ja en la prova de dobles mixt +40 la parella formada per MªJosé Mompó i Julio Martín s’imposaven sense cedir cap set a les tres parelles del grup A per a aconseguir una plaça en la final. El partit decisiu, els va enfrontar a la parella murciana formada per Antonio Brao i Mª Dolores Lozano, en una final igualada que cayo del costat dels xativins per 21-18 i 21-15 penjant-se l’or.

Passem ara a la prova de dobles masculí on la parella formada per Julio Martín i Vicente Ferrer van aconseguir superar a tots els rivals del grup B per a d’aquesta manera accedir a la fase final que els va enfrontar a la parella de Les Torres formada per Manuel Berrocal i Antonio Brao als quals van superar per 21-9 i 21-18 per a penjar-se el tercer or del dia.

També en aquesta mateixa categoria i prova van competir Daniel Meseguer i Pedro Manuel Caparros que van aconseguir la segona plaça del grup A i amb això la tercera plaça i el bronze.

Tanquem la crònica amb la prova d’individual masculí +45 on va participar Vicente Ferrer que va haver de conformar-se amb el bronze després de cedir en la fase de grup front Antonio Brao en una dura trobada de 40 minuts, a tres sets i que es va escapar per la mínima 21-11, 18-21 i 20-22 a favor del murcià deixant a Vicente fora de la final.

Els sèniors del club xativins continuen una temporada més portant alegries i són un gran exemple de constància i dedicació per a les noves generacions d’esportistes.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

Top TTR Categories Inferiors

Dissabte que ve 10 de febrer la localitat valenciana d’Énguera acollirà el primer TOP TTR de categories inferiors de la temporada en terres valencianes, és per això que es donaran cita en el Pavelló Municipal Jaime Alegre 149 esportistes de 20 clubs de Múrcia, Castella – La Manxa i per descomptat la Comunitat Valenciana. Entre ells com és costum hi haurà una àmplia representació xativina, ja que el Club Bàdminton Xàtiva comptarà amb 15 esportistes inscrits, des de categoria Sub-13 fins a la Sub-19.

No hay comentarios

Dejar respuesta