Bonig reivindica una partida pressupostària per al Pla de la Mezquita

La presidenta del PP de la Comunitat, Isabel Bonig, va visitar ahir la ciutat de Xàtiva dins de les  “rondes comarcals que estem realitzant per valorar els dos anys de govern de Puig i Oltra així com per a destacar les promeses que van fer i no estan complint”.

PP-xativa-3-diaridigital.esUna d’aquestes promeses, ha lamentat Bonig, “és la referent al Pla de la Mezquita. Sabem que des de l’Ajuntament es van cedir els terrenys en abril però en el pressupost de 2017 no hi ha cap partida per a la construcció del nou centre”.

El PP, ha explicat, “va presentar una esmena en la que proposaa destinar 150.000 euros per a una remodelació del centre, si no era possible la construcció, que va ser rebutjada”. En aquest sentit, “Fiquem de relleu la poca sensibilitat de la senyora Oltra, que compta amb 12 assessors i que prefereix enxufar a la gent”.

Finalment, ha sentenciat que “continuarem demanant, juntament amb el grup municipal de Xàtiva, i seguirem reivindicant perquè entenem que 150.000 euros es poden assumir ja que si no hi ha diners per a educació i benestar social tampoc deuria haver per obrir una nova radio televisió pública”.

PP-xativa-2-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

quince + dieciseis =