L’artista xativí Manuel Blanco rep el màxim reconeixement del Gremi d’Artistes Fallers de València

El passat dissabte es va celebrar la gala d’entrega dels Ninots d’Or, la máxima distinció que concedeix anualment el Gremi d’Artistes Fallers.

En aquesta edició de 2016 ha estat guardonat l’artista faller Manuel José Blanco i Climent, qui ha rebut tal distinció de mans de l’actual Fallera Major de Valencia Alicia Moreno. L’acte va tenir lloc al Saló Museu de Valencia (Ciutat del Artista Faller).

Aquest és un gran reconeixement per a continuar treballant per promocionar la part material i básica de la festa valenciana. Blanco, que ja compta amb una llarga trajectòria a les esquenes i un bon grapat de premis aconseguits, reconeix amb declaracions per al Diaridigital.es que el camí “ha sigut llarg i gratificant”.

“Per a mi és més important fer les falles com jo vull i que després estiguen al carrer, valore més el reconeixement de les pròpies comissions després d’una feina ben feta, més que aquestes coses”, reconeix amb humiltat. I afegeix: “A mi no m’han obert portes els premis, sempre he treballat per a comissions justetes i per molts reconeixements que haja rebut, si no agrada el meu estil, doncs no agrada”, ha sentenciat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 + ocho =