El Betlem Monumental de Xàtiva tanca amb la visita de més de 4.800 persones al dia

El Betlem Monumental de Xàtiva ha rebut un total de 112.672 visites sent la mitjana diària de visites de 4.898 persones, el que suposa un increment del 27% respecte de la mitjana diària de l’any passat.

La regidora de Parcs i Jardins, Pilar Gimeno, ha valorat molt positivament aquestes dades. “L’ampliació que hem fet del Betlem ha sigut tot un repte que hem afrontat amb molta il·lusió i que ha suposat una redistribució del pressupost que teníem destinat, però tot l’esforç ha pagat la pena vist el gran èxit d’enguany tant pel nombre de visites com per la fluïdesa amb que han pogut transitar per la instal·lació.”

Aquest any, la zona nova, que és una reproducció de l’antiga plaça del mercat, ha sigut l’estrela de la instal·lació.

Segons Gimeno, “cal entendre el Betlem com un reclam que dinamitza la campanya nadalenca del comerç local i, en eixe sentit, considere que hem aconseguit l’objectiu amb escreix atès que no només hi ha hagut moviment comercial els dies més assenyalats, sinó que ha sigut un flux de gent constant durant tots els dies en què el Betlem ha estat obert”. La regidora ha fet balanç amb les associacions de comerciants i hostalers, i estes es mostren també satisfetes de l’impuls que ha suposat el Betlem per a la campanya nadalenca del comerç.

Pel que fa als visitants, aquestos han valorat molt positivament l’ampliació del Betlem i l’oportunitat que els ha brindat per poder explicar als més menuts antics costums. També cal valorar la informació turística facilitada per poder integrar la resta d’atractius de la ciutat en la seua visita, i destacar, en este sentit, la important promoció i difusió que s’ha fet del Betlem fora de la Costera. Arribant a València, Gandia, Alcoi, Alzira, Ontinyent o, fins i tot, Albacete.

No hay comentarios

Dejar respuesta