Benestar Social Xàtiva amplia l’horari del Servei d’Ajuda a Domicili per a persones grans

Les telefonades s’atendran de dilluns a divendres en horari de 9 a 14 i de 16 a 21 hores

El departament de Benestar Social ha ampliat l’horari d’atenció del Servei d’Ajuda a Domicili per a persones grans que es va implementar la passada setmana al telèfon 96 228 98 16 per tal d’ajudar i atendre a aquest sector, un dels més vulnerables davant l’emergència sanitària produïda pel Covid-19. En concret, es podrà cridar a aquest telèfon de dilluns a divendres els matins de 9 a 14 i les vesprades de 16 a 21 hores. Per a emergències de cap de setmana, es recorda que s’haurà de telefonar a la Policia Local de Xàtiva o al telèfon d’emergències 112.

Aquest Servei d’Ajuda a Domicili per a persones grans ofereix, a més de resposta a consultes i a orientacions respecte a la situació, un servei de compra d’alimentació bàsica, productes d’higiene i productes farmacèutics que es fan arribar als domicilis de les persones afectades. Les persones encarregades del servei valoraran la urgència de cada cas en funció de les necessitats de cadascun dels usuaris, i ho reportarà a l’equip per valorar la intervenció necessària.

«En una emergència com aquesta és necessari protegir a les persones més vulnerables, com són els nostres majors que viuen soles, i per això els professionals de Benestar Social treballen per garantir-los l’alimentació, la higiene bàsica i la farmàcia sense que hagen d’exposar-se a cap risc ni eixir de casa», ha manifestat la regidora de Benestar Social Xelo Angulo.

Benestar Social també ha recordat que té disponible el telèfon 96 228 98 08 per tal d’atendre consultes d’altre caire relacionades amb aquest departament. L’horari d’atenció serà també de 9 a 14 i de 16 a 21 hores.


En Castellà:

Bienestar Social amplia el horario del Servicio de Ayuda a Domicilio para personas mayores en el teléfono 96 228 98 16

Las llamadas se atenderán de lunes a viernes en horario de 9 a 14 y de 16 a 21 horas

El departamento de Bienestar Social ha ampliado el horario de atención del Servicio de Ayuda a domicilio para personas mayores que se implementó la semana pasada en el teléfono 96 228 98 16 para ayudar y atender a este sector, uno de los más vulnerables ante la emergencia sanitaria producida por el Covid-19. En concreto, se podrá llamar a este teléfono de lunes a viernes por las mañanas de 9 a 14 y por las tardes de 16 a 21 horas. Para emergencias de fin de semana, se recuerda que se tendrá que llamar a la Policía Local de Xàtiva o al teléfono de emergencias 112.

Este Servicio de Ayuda a domicilio para personas mayores ofrece, además de respuesta a consultas y a orientaciones respecto a la situación, un servicio de compra de alimentación básica, productos de higiene y productos farmacéuticos que se hacen llegar a los domicilios de las personas afectadas. Las personas encargadas del servicio valorarán la urgencia de cada caso en función de las necesidades de cada uno de los usuarios, y lo reportará al equipo para valorar la intervención necesaria.

«En una emergencia como esta es necesario proteger a las personas más vulnerables, como son nuestros mayores que viven solos, y por eso los profesionales de Bienestar Social trabajan para garantizarlos la alimentación, la higiene básica y la farmacia sin que tengan que exponerse en ningún riesgo ni salir de casa», ha manifestado la concejala de Bienestar Social Xelo Angulo.

Bienestar Social también ha recordado que tiene disponible el teléfono 96 228 98 08 para atender consultas de otro tipo relacionadas con este departamento. El horario de atención será también de 9 a 14 y de 16 a 21 horas.

No hay comentarios

Dejar respuesta