Benestar Social organitza activitats pel Dia Mundial de l’Alzheimer

La Regidoria de Benestar Social de Xàtiva organitza activitats amb motiu del Dia Mundial de l’Alzheimer que es celebrarà hui dimecres. La regidora Xelo Angulo ha destacat “la importància de sensibilitzar sobre aquesta malaltia i de donar a conéixer els recursos municipals que les persones afectades tenen al seu abast a la nostra ciutat”.

Dimecres 21, coincidint amb el Dia Mundial de l’Alzheimer, visita al museu de belles arts. Dijous, xerrada informativa sobre el Centre de Dia “Pérez-Bruschetti” i inauguració de l’exposició, que es podrà visitar del 23 al 30 de setembre i del 3 al 7 d’octubre al centre de dia.

Les activitats continuaran divendres, 23 de setembre amb una excursió amb el trenet turístic i esmorzar al castell de Xàtiva. Un campionat de jocs de taula per al dilluns 26, una visita a les exposicions de la Casa de Cultura el dimecres 28 i unes jornades de portes obertes al centre de dia els dies 21, 27 i 29.


En Castellá:
La Concejalía de Bienestar Social de Xàtiva organiza actividades con motivo del Día Mundial de Alzheimer que se celebrará hoy miércoles. La regidora Xelo Angulo ha destacado “la importancia de sensibilizar sobre esta enfermedad y de dar a conocer los recursos municipales que las personas afectadas tienen a su alcance en nuestra ciudad”.

Miércoles 21, coincidiendo con el Día Mundial de Alzheimer, visita al museo de bellas artes. Jueves, charla informativa sobre el Centro de Día “Pérez-Bruschetti” e inauguración de la exposición, que se podrá visitar del 23 al 30 de septiembre y del 3 al 7 de octubre al centro de día.

Las actividades continuarán viernes, 23 de septiembre con una excursión con el trenet turístico y almorzar en el castillo de Xàtiva. Un campeonato de juegos de mesa para el lunes 26, una visita a las exposiciones de la Casa de Cultura el miércoles 28 y unas jornadas de puertas abiertas al centro de día los días 21, 27 y 29.

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 3 =