Benestar Social amplia a 6 el número d’efectius del Servei d’Ajuda a Domicili a Xàtiva

La regidora de Benestar Social, Xelo Angulo, ha anunciat una ampliació en el número de treballadors municipals que atenen el servei d’ajuda a domicili de l’Ajuntament de Xàtiva (SAD). Angulo vol així que puga augmentar la cobertura del servei per a un major número d’usuaris, que actualment supera les 40 persones. L’Ajuntament destina aproximadament 75.000 euros anuals per a dotar econòmicament aquest servei.

El SAD ofereix ajuda per a la realització de les tasques domèstiques i d’higiene personal dels usuaris. Des del passat 1 de setembre, el SAD s’ha ampliat amb 4 auxiliars, als qual s’afegeix el reforç de 2 persones més provinents del Programa d’Inclusió que gestiona la regidoria de Benestar Social.

Segons explica la regidora, “el SAD proporciona una atenció personal i domèstica a persones grans, persones amb diversitat funcional i menors que pertanyen a famílies amb dificultats econòmiques i socials, amb la finalitat de promoure la seua independència i autonomia personal, aconseguint el manteniment dels usuaris al seu propi entorn i millorant la seua qualitat de vida”. El servei incorpora mesures socials i d’inserció al llarg de la seua prestació.

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 − dos =