Batucada solidària per als xiquets de Bolívia a Xàtiva

Hui dissabte, 2 de Març. es realitzarà una «Batucada per Bolívia», serà a partir de les 18.00 h. la formaran 12 persones amb els seus tambors i xiulets. Realitzaran una cercavila pels carrers i places de Xàtiva amb el seu ritme de ball ràpid i repetitiu.

Els participants aniran abillats amb samarretes amb eslògans com «Un llapis, un Somriure» en realció amb una, «Campanya de Sensibilització amb Bolívia» alhora que es repartiran pamflets als vianants de com donar suport a la recollida de material escolar: llapis, gomes, bolígrafs, carpetes, llibretes, diccionaris espanyol anglés, llibres de lectura o de literatura, maquineta i etc…

Aquesta activitat esta promoguda per l’autor social Jesús Antonio Fernández Olmedo, que aterrarà al país andí entre marçi abril, juntament amb col·laboradors i amics i que durant 45 dies visitarà institucions educatives donant xarrades sobre la no-violència i una forma de vida més conscient.

Una campanya contra el bullying i el ciberassetjament en els col·legis i també d’adults centrat en aquest cas en el departament de Santa Cruz de la Serra en la seua capital Santa Cruz i en Vallegrande, pròxima a la selva amazònica Boliviana.

També hi haurà una dissertació sobre » Un ús intel·ligent dels dispositius mòblis»

Des de l’organització es fa una crida a professors i alumnes que desitgen participar d’un mode o un altre.

La campanya pretén conscienciar sobre com viuen les persones en altres parts del món.

Igualment a l’agost es pretén dur a terme una incursió a Gàmbia amb el mateix propòsit.

Durant el temps que queda fins al viatge s’impulsarà una campanya sense precedents per tot el territori nacional.

Tot el que vulga participar fins i tot viatjant pot fer-ho a través del correu: jesusantoniofernandezolmedo@gmail.com

No hay comentarios

Dejar respuesta