El Jacinto Castanyeda participarà a la Primavera Educativa amb una batucada

La Primavera Educativa és un encontre organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Deport, que se celebrarà per primera vegada en València els dies 13, 14 i 15 de maig en el llit vell del Turia i que pretén fer visibles projectes educatius innovadors que es porten a termen en diversos centres arrèu del territori valencià.
Amb aquest idea, a mena de gran trobada d’escoles, el llit vell del Turia de Valencià s’emplenarà d’exposicions amb els treballs dels alumnes, paradetes amb tallers, presentacions de pòster sobre projectes i tot tipus d’experiències que milloren la qualitat de l’ensenyament del sistema educatiu valencià.
La manera de participar en aquest projecte va ser mitjançant una convocatòria oberta a tots els centres, els quals havien de proposar que volien mostrar que fora d’interés com per a poder participar d’aquesta gran trobada. Així ho ha fet el Jacinto Castanyeda de Xàtiva, «La Bola», amb una batucada que realitzaràn els alumnes de 5é de primària. Es tracta d’una activitat que tendeix a la integració entre diverses classes, a la millor relació i el no estancament en l’aula.
Juan Antonio Ramírez, director del col·legi, ha explicat en declaracions a el diaridigital.es: «La batucada és una gran experiència integradora i que ja hem valorat possitivament al llarg dels anys que portem realitzant-la, ajuda a millorar les relacions entre les diverses classes». Malgrat la voluntat de tots els alumnes en participar (també de 6é) no hi podràn acudir tots, i com aquestos últims ja compten amb una gran varietat d’activitats a final de curs i de cicle, han cedit el lloc als seus companys més menuts.
Aquesta és una gran oportunitat, i així ho reconeix Ramírez, de mostrar als nens i als docents una gran varietat de projectes per aprendre, millorar i també divertir-se.

 

 

1 Comentario

Dejar respuesta