Ballart triomfa al Genovés amb la representació del musical «La Bella i La Bèstia»

L’Auditori Municipal del Genovés s’ompli de gom a gom a benefici d’Aspromivise.

Que persones de col·lectius diferents es junten per tal de compartir qualsevol esdeveniment ja dona a entendre que l’espectacle es digne de vore. Si a més, la representació que s’ofereix mostra un nivell artístic difícil de superar ja li dona un plus de qualitat. Però si a tot açò la companyia que representa el musical és la que posa tot el seu espectacle al servici d’una associació com Aspromivise, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional, el resultat no pot ser altre que el que es va poder vore a l’Auditori Municipal del Genovés el passat dijous. La Bella i la Béstia, un musical que entre altres coses mostra la importància de la diferència, va ser una vertadera obra d’art. Més de 60 xiquetes i xiquets moguent-se de manera sincronitzada dalt de l’escenari per mostrar una obra que va mantindré l’atenció de les més de 300 persones que van acudir a l’Auditori.

“La diversitat enriqueix a la societat, en la diferència totes sumem i ahir va ser una prova de que es possible viure en un món en el que totes les persones tenim cabuda. El pati de butaques estava ple de persones diferents totes elles però que teníem un objectiu comú, gaudir de l’espectacle que Ballart ens oferia. Una companyia que va voler representar de manera desinteressada aquest musical amb el fi de col·laborar a que Asrpomivise porte endavant els seus projectes, que tenen com a fi millorar la qualitat de vida a les persones amb diversitat funcional. Esta diferència és la que ens fa grans com a societat i la que Aspromivise vol donar a conèixer” comentaven des d’Aspromivise en acabar l’obra.

Ballart, és una escola de Dansa de Canals que de manera voluntària va oferir la representació del musical a benefici d’Aspromivise. Xiquetes i xiquets que amb projectes com aquestos ja van impregnant-se la importància de la diversitat i de segur que a mesura que van cresquent ajudaran a fer un món millor. Amb persones com Marta, Sandra, Mireia i totes les que van fer possible aquesta representació podem estar convençudes que la societat cada vegada serà més justa. Trobar-se en el camí persones amb aquesta qualitat humana és el que necessitem per deixar un món millor a les futures generacions. Si totes seguirem aquesta línia en el futur no faria falta parlar d’inclusió, ja que aquesta seria una realitat. Des d’Aspromivise donar les gràcies a Ballart, ens heu fet més visibles i això ens fa créixer com a persones” comentava la presidenta d’Aspromivise Isabel Esparza que també va voler donar les gràcies a l’Ajuntament del Genovés pel suport incondicional que ens heu mostrat. Sempre heu estat al nostre costat i això diu molt de vosaltres. L’administració pública ha de ser exemple per a la societat i vosaltres sempre que hem fet projectes conjunts heu demostrat que som un col·lectiu pel qual s’interesseu. Moltes gràcies per fer-ho possible”.

No hay comentarios

Dejar respuesta