Balalrt i Aspromivise creuen els seus camins amb el musical de la Bella i la Bèstia

El proper dijous dia 26 de maig es representarà el musical a l’Auditori del Genovés.

És un fet més que demostra que la societat va canviant. Una societat que cada vegada busca ser més inclusiva i que pretén mostrar a la societat que totes les persones tenen cabuda. Un fet que junta a dos col·lectius per primera vegada col·laboren amb dos objectius, oferir un espectacle musical de qualitat i col·laborar amb Aspromivise donant els beneficis de l’actuació.

D’aquesta manera el proper dijous dia 26 de maig, a l’Auditori municipal del Genovés es representarà el musical “La Bella i la Bèstia” per part de l’Escola de Dansa de Canals Ballart. Una obra amb una gran escenografia i amb moltes persones dalt de l’escenari que no deixarà indiferent a ningú.

Dansa, esport i diversitat agafats de la mà per tal de portar a terme una actuació en la que tots els beneficis aniran destinats a Aspromivise, entitat que té com a finalitat millora la qualitat de vida de les persones amb diversitat
funcional.

Des d’Aspromivise es comentava que “el fet de ser una entitat que ofereix part de la formació acadèmica a moltes persones en període pràctiques genera vincles que acaben amb situacions com aquesta. Per nosaltres les estudiants que venen al nostre centre a realitzar les pràctiques són molt importants, intentem oferir experiències que les facen créixer com a persones i al final sempre tenim una resposta que de vegades es plasma en actes com les que avui presentem. Sempre és positiu per a les usuàries i usuaris d’Aspromivise compartir amb les estudiants i açò ho demostra”. A partir d’ací i amb la relació d’una de les persones de pràctiques que a més és una de les protagonistes del musical, ha estat fàcil buscar aquesta representació. L’Escola de Dansa Ballart i Aspromivise compartiran vesprada a l’Auditori del Genovés.

No hay comentarios

Dejar respuesta