Aspromivise rep el premi valors del’esport en la gala de l’esport valencià

Juan Pablo Ortega va rebre el guardó en mans de Maria Pina i el Dr. Gabriel Serrano.

Aspromivise va estar present a la gala de l’esport valencià que porta a terme la plataforma digital esportiva “Yo soy noticia” .Uns premis que més enllà de premiar els esports mediàtics donen importància als esportistes que amb els seus esforços estan aconseguint metes importants per al seu propi esport, però també per al benefici de la societat. Esportistes del món del atletisme paralímpic, ciclisme, pilota valenciana, bàsquet femení, bàsquet en cadira de rodes… Persones del món de l’esport com maria Pina, Alberto Abalde, Rebeca Cotano, Unai Emery, Marcelino Garcia, Santiago Cañizares, Jose Antonio Montero, … Persones del món de la cultura com l’actor Juan Echanove o Arturo Valls… I persones que representen al món de la política com la Vicepresidenta de Generalitat Valenciana Mónica Oltra van acompanyar a Juan Pablo Ortega en aquest lliurament que reconeix el l’esforç d’una institució com Aspromivise en treballar per una societat més justa també a través de l’esport.

El premi venia a reconèixer el treball que Aspromivise sempre ha fet per buscar una societat on totes les persones, independentment de les seues capacitats puguen formar part d’ella de la forma més activa possible. Sempre l’esport ha estat present i utilitzat com a ferramenta per a treballar en aquesta línia. Projectes com l’esport inclusiu a l’escola, instituts i universitat, la carrera popular, el colpbol als coles, el bàsquet inclusiu… són algunes de les idees que s’estan portant a terme i que demostren la gran capacitat que té l’associació per mostrar aquesta idea a diferents col·lectius.

No obstant les darreres col·laboracions amb persones com maria Pina mitjançant el seu campus de bàsquet i sobretot la vinculació amb el Club Bàsquet Genovés per oferir una espai on persones que viuen a una vivenda tutelada puguen participar d’aquest esport de manera normalitzada ha donat un impuls important per a que institucions
valencianes reconeguen el treball.

El premi el va rebre Juan Pablo Ortega, jugador de bàsquet d’Aspromivise i Delegat a l’equip Aleví Femení del C.B. Genovés, i ho va fer com no podia ser d’altra manera de la mà de Maria Pina, impulsora i responsable de moltes iniciatives solidàries que sempre han tingut com a objectiu una entitat com Aspromivise.

Juan Pablo, només acabar la gala mostrava la seua satisfacció i comentava que “aquest és un premi a una forma de fer esport. Un premi que reconeix que hi ha altres maneres de practicar esport i que són si cap més importants i vàl·lides que totes aquelles que intenten mostrar-mos en el dia a dia. Tindre un premi al valor de l’esport en una gala on es reconeix a tanta gent que lluita en el seu dia a dia de forma individual per aconseguir les seues metes esportives ens enorgulleix i ens va vore que estem en el camí encertat”.

Un guardó que reconeix a Aspromivise com una institució que vol donar visibilitat a les persones amb capacitats diferents i que vol que formen part de l’esport d’una manera normalitzada. Un projecte conjunt amb persones com Maria Pina i el propi C.B. Genovés que fan si cap un engranatge perfecte per portar a terme iniciatives com aquestes.

Una de les persones presents a la Gala, Mari Carmen Estrela, treballadora d’Aspromivise comentava que “veure la nostra entitat rodejada de tot el que s’ha vist a l’escenari del Palau de Congressos, en una moguda com aquesta, en persones com les que han pujat a recollir premis i a lliurar-los m’enorgulleix pel treball que fem. Com diu l’entitat que promou aquestos premis l’esport no sols està marcat per les victòries i derrotes, sinó també per grans persones i actes que marquen la diferència. Un luxe estar en una entitat com Aspromivise que treballa en aquesta idea i un goig veure que es reconeix el seu treball”.

A l’acte acudiren tots els membres de la vivenda tutelada, una gran representació d’Aspromvise i de C.B. Genovés els quals agraïren a la plataforma Yo soy noticia i a Sesderma qui patrocina el premi Valors de l’esport per haver pensat en la seua entitat. “Actes com aquestos fan més gran l’esport” concloïa la pròpia Mari Carmen Estrela.

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 × tres =