ASPROMIVISE presenta el cartell de la X Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional

A l’acte assistiren l’alcalde de Xàtiva i el pintor xativí Joan Ramos

El passat divendres, i al voltant del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, el Centre Ocupacional va albergar un esdeveniment poc freqüent en les seues instal·lacions. L’ocasió no era per a menys. Una roda de premsa que presentava la Carrera Popular de Xàtiva per Persones amb Diversitat Funcional en el seu 10 aniversari. Un dels actes que el centre ocupacional més s’enorgulleix de poder portar a terme i que any rere any supera el nombre de participants.

aspromivise-rueda-de-prensa3Aquesta carrera porta celebrant-se des de l’any 2008, i a mesura que han anat passant les edicions el nombre, tat de corredors com de voluntaris ha anat en augment.
Una carrera que té com a prioritat la inclusió de les persones amb diversitat funcional dins de la societat.

La presentació que va comptar amb la presència de l’alcalde de la ciutat de Xàtiva, Roger Cerdà el qual va recolzar aquesta iniciativa i declarava que, l’Ajuntament de Xàtiva sempre estarà al costat d’Aspromivise i d’iniciatives com la Carrera Popular per a Persones amb Diversitat Funcional, on allò important no és qui guanya sinó que ningú quede endarrerit. Això és el que nosaltres volem per a la ciutat, per això recolzarem sempre a entitats com Aspromivise. Aquest desé aniversari de la carrera és una prova del treball realitzat per Aspromivise en fomentar l’educació i la inclusió de les persones”.

aspromivise-rueda-de-prensa-1Un any més el pintor de Xàtiva, Joan Ramos serà qui pose la imatge al cartell d’aquesta carrera. De manera desinteressada en totes i cadascuna de les edicions ha cedit la imatge per tal d’anunciar aquest prova. En aquesta ocasió, un cartell representat per un cor i que amb el lema “L’esport canvia el món perquè mou el cor!!!” intenta mostrar la importància de fer esport i la capacitat que té l’esport per tractar altres valors tan necessaris en la nostra societat. Ramos comentava l’estima que té per Aspromivise, sobretot per la seua forma de fer millorar la nostra societat”. Un cartell que serà la imatge d’una carrera que sempre ha anat acompanyada d’una obra d’aquest pintor.

amor-aspromivise-rueda-de-prensaPer la seua part la directora del centre ocupacional Amor Amorós, va tindre paraules d’agraïment a Roger Cerdà i a Joan Ramos per haver recolzat des de sempre la carrera popular. “A més el treball en equip de tots els treballadors, usuaris i pares i mares d’Aspromivise fan possible que en el 2016 estem presentant una carrera que, de
segur batrem rércods”.

Des de la data i fins el 4 de maig que és la data en que es realitzarà la carrera ens estan previstos una sèrie d’actes i d’intervencions tots al voltant d’aquest esdeveniment esportiu. Actes que a mesura que es vagen a produir s’aniran presentant, però que tots tindran un caràcter promocional i d’intervenció sobretot a nivell centres educatius.
Per acabar la roda de premsa des del centre s’afirmava que “si fa unes setmanes Xàtiva es convertia en una ciutat educadora, de segur que també es convertirà una ciutat inclusiva. I la carrera ha de ser un recurs per mostrar a la societat de que totes les persones tenen la capacitat de fer esport i de poder organitzar esdeveniments esportius com el del proper 4 de maig”.

No hay comentarios

Dejar respuesta