És la XXIX edició de la festa final de les lligues esportives dels centres ocupacionals.

Un total de 62 usuaris del Centre Ocupacional La Costera acompanyats dels seus monitors i personal voluntari han participarat en la 29a edició de la cloenda de les lligues esportives que organitza Copava i l’IVAS. 62 usuaris que han participat al llarg de l’any en els esports de Colpbol, Atletisme en pista, Atletisme Popular, Bàsquet, Petanca, Proves Adaptades, Pilota Valenciana, Senderisme i Boccia i que un any més conclou en una festa final que es celebra a la Ciutat de Les Arts i les Ciències de València. En aquesta festa tots els esportistes recolliran la seua medalla per haver participat en les diferents modalitats a més de gaudir d’un dia festiu on es junten al voltant de 2700 persones amb diversitat funcional.

Adexa-esportiste-3-copavaUn any més persones vinculades al mon de l’esport, clubs i associacions i altres entitats que es mouen en el món de l’esport, han volgut acompanyar als esportistes i donar suport a un moviment que cada any augmenta el nombre d’esportistes.

A més el Director General de les Persones amb Diversitat Funcional, Antonio Raya, el Director General de l’IVAS Àngel Bonafé i el Director General d’Esports Josep Miquel Moya han estat presentes per tal de donar el reconeixement als esportistes que durant tot l’anyhan estat competint en els diferents esports.

Un acte que dona visibilitat i justícia a un col·lectiu que forma part d’una societat que cada vegada pretén ser més inclusiva.

Adexa-esportiste-4-copava

Adexa-esportiste-1-copava

No hay comentarios

Dejar respuesta