Aspromivise i Fruits de la Terra una sinergia que suma

Si abans de Nadal era l’artesà xocolater Mario Padial qui visitava Aspromivise, en entrar l’any 2021 han estat els mestres tofoners Tana i Rosa de l’empresa Fruits de la Terra qui ha començat una relació que de segur es mantindrà en el temps. Una empresa que sorgeix de la passió i la dedicació a la tòfona. Com a mestres tofoners, els seus productes s’elaboren només amb ingredients naturals i sempre lliure d’additius i conservants per garantir la màxima qualitat. Fruits de la Terra tenen la seua pròpia plantació de tòfona negra, ja que disposen d’una extensa plantació de carrasques i roures. I a més són experts recol·lectors d’aquesta tòfona fresca silvestre
A Rosa i Tana s’ha d’afegir un tercer membre de Fruits de la Terra, Kaki, una gossa tofonera que segons el propi Tana “sense ella tot açò no haguera sigut possible ja que la seua tasca és de grandíssima importància en la recol·lecció de la tòfona”. Tots tres formen part de la família de Fruits de la Terra, els quals dediquen el seu temps, esforç i saviesa per aconseguir les millors tòfones i elaborar excel·lents productes trufats.

Tot aquest món s’ha introduït en Aspromivise en començar aquest 2021. Primer el xocolater Mario Padial i ara Fruits de la Terra han comptat amb Apsromivise per portar endavant el muntatge d’un dels productes d’aquesta empresa. Un muntatge molt laboriós en el que totes les usuàries i usuaris del centre han col·laborat per aconseguir un resultat final molt digne. Un producte que forma part de la campanya dels enamorats i que estarà a la venda a tots els quioscs el cap de setmana de Sant Valentí junt al diari Levante-EMV.
Emma Ferri, monitora del centre i responsable del muntatge d’aquesta campanya amb Fruits de la Terra manifestava que aquestes experiències que ens trobem en el nostre treball ens donen a entendre dues coses , que la societat està canviant gràcies a persones com Tana i Rosa i que la societat està descobrint en el sector de la diversitat que aquest col·ectiu es caracteritza per les seues virtuts. Una combinació que millorarà la societat i considerarà a les persones per les seues capacitats. Estem convençudes que un món millor és possible. Eixe tipus de persones són les que fan falta en el carrer. Sols tenim paraules d’agraïment”.

No hay comentarios

Dejar respuesta