Aspromivise celebra el seu sopar d’estiu

Reconeixement a José Maria Gómez Aranda

Més de dues centes persones es juntaren el passat cap de setmana en la Ciutat de l’Esport per tal de celebrar el sopar d’estiu d’usuàries i familiars d‟Aspromivise. Un sopar que com els darrers anys reuneix a tots els que al voltant d‟Aspromivise treballen per millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. Un sopar que cada any reuneix a més persones i que està convertint-se en una fita esperada per totes les usuàries del centre ocupacional i aquest any del programa Iaraqué, pis tutelat i escola d’estiu. Recursos que Aspromivise ofereix per a que l’objectiu abans esmentat es puga portar a terme amb les millors garanties possible.

aspromivise-sopar-3Aquest any ha estat especial ja que s’ha produït la jubilació d’una persona que ha estat dedicada a Aspromivise durant 37 anys, des dels seus inicis amb tots els entrebancs que suposava treballar per aquest col·lectiu fins l’actualitat, Jose Maria Gómez Aranda. Un reconeixement que va manifestar la junta directiva d’Aspromivise reconeguent “la dedicació i implicació en un projecte com l‟Associació que sempre ha treballat pels drets de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. 37 anys són motiu més que suficient per reconèixer la seua tasca i el seu treball”.

aspromivise-sopar-1El mateix Jose Maria, en aquest sopar i davant de tot el col·lectiu de pares, mares i usuàries va dir que després d’estos trenta set anys en Aspromivise ens trobem en una altra etapa en la que els sentiments i la memòria, las vivències i sobretot les persones són fruït d’un treball constant. És moment de recordar a totes estes persones, tant les que estem ací present com les que es quedaren en el camí i no pogueren gaudir d’aquest moment”. En el seu discurs de comiat acabava dient que „l’oblit mai ens llevarà tantes experiències compartides”.

aspromivise-sopar-5

aspromivise-sopar-4

No hay comentarios

Dejar respuesta

2 × uno =