Arriba la XIV Setmana Cultural del Conservatori Luis Milán de Xàtiva

Avuí ha presentat la directora del Conservatori Municipal de Xàtiva, Carmen Badía, junt al regidor del conservatori, Joanjo García Terol, la XIV setmana cultural.


 

El programa cultural que ofereix el conservatori es divideix en dos blocs principals: d’una banda els tallers i els audiovisuals, i d’una altra els concerts, cambres i intercanvi amb altres orquestres.

Terol ha insistit que: “és important obrir el conservatori a la ciutat on puguen participar tant els músics, com les famílies i la pròpia ciutadania”. I ha recordat que el conservatori “no sols és ensenyança sinò també un focus d’interés cultural”.

La directora ha fet un repàs del programa cultural posant l’accent sobre els concerts i audicions, com l’intercanvi amb el conservatori de Ribarroja del Túria, que tindrà lloc el proper 11 de març a l’auditori Sant Agustí, a les 19:00. També ha destacat les audicions dels dies 14 i 15 de març al conservatori i a la “casa de l’ensenyança” respectivament.

Badía ha volgut recalcar que “obrin les portes a altres conservatoris, associacions i grups per tal d’aprendre noves metodologíes i formes de treball”.

A més, la setamana cultural, del 9 al 15 de març retrà homenatge al 400 aniversari de la mort de l’escriptor Miguel de Cervantes, i ho farà amb diferents peces interpretades pels alumnes com “Alcalà de Henares”, de J. Cebrián y “En un lugar de la Mancha”, del mestre Ferrer Ferrán.

No hay comentarios

Dejar respuesta