Arriba la cinquena edició del Concurs Joves Intèrprets a la Llosa de Ranes

Aquest cap de setmana comença la cinquena edició del Concurs Joves Intèrprets a l’Auditori Mestre Vicent Tortosa de la Llosa de Ranes, tot un referent per on han passat quasi 400 músics.

El concurs, organitzat per l’Ajuntament, la Societat Musical de la Llosa de Ranes i la fundació Sanganxa, s’estructura entorn de dues especialitats: fusta i metall. Els dies 6 i 7 de juliol serà per a vent-fusta i els dies 13 i 14 de juliol per a vent-metall.

A més, cadascuna d’aquestes especialitats està dividida en dues modalitats segons l’edat dels participants.

Per a la modalitat A, joves nascuts entre 2003 i 2006 (16 anys). Per a la modalitat B, joves nascuts des del 2007 (12 anys).

El Concurs constarà de dues fases presencials. La primera, la fase Semifinal: els participants interpretaran l’obra obligada corresponent a la seua modalitat i especialitat proposada per l’organització del concurs.

Una vegada tots els participants hagen interpretat l’obra obligada, el jurat seleccionarà per cada especialitat, fins a un màxim de 6 participants en la modalitat A i un màxim de 3 participants en la B, per a passar a la final.

I per últim, la fase Final: els músics seleccionats pel jurat com a finalistes, hauran d’interpretar una obra de lliure elecció.

Hi haurà al voltant de 4.000 euros de dotació econòmica repartits en 6 premis en la Modalitat A i 3 premis en la Modalitat B de cada especialitat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

7 − 4 =