Arranca una nova edició del programa de rutes turístiques “Entre Comarques”

Un any més es posen en marxa les rutes turístiques “Entre Comarques”, que tindran lloc els dissabtes i els diumenges del 3 de febrer al 24 de juny. Un total de 18 caps de setmana en els que es realitzarà turisme per la província de València amb l’objectiu de mostrar la història, la cultura, les tradicions i els costums de 66 municipis.

A la comarca de la Costera i la Canal, el programa arrancarà amb la ruta de la Llosa de Ranes que tindrà lloc el dissabte 24 de febrer, pel matí. Els participants podran descobrir el patrimoni del poble i també es farà una visita a la fàbrica de formatge. I el mateix dia per la vesprada es farà un passeig urbà per l’Alcúdia de Crespins.

El 24 de març serà el torn de la Font de la Figuera, Vallada i Xàtiva; el 28 d’abril Moixent, Enguera i Bolbaite; el 12 de maig Anna, Navarrés, Genovés i Llanera de Ranes; i el 2 de juny Quesa, Estubeny, Corbera i Riola.

Aquesta iniciativa turística està organitzada per les Mancomunitats de la Costera, la Canal de Navarrés, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Vall d’Albaida i la Safor, i patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de València.

Les rutes turístiques guiades començaran tots els dissabtes i diumenges programats des de l’ajuntament de cada població participant a les 10:30 hores del matí per al grup del matí i a les 16:30 hores en el grup de la vesprada, excepte pera aquelles rutes en les quals s’indique alguna modificació. Els participants hauran de desplaçar-se pel seu propi compte fins al lloc de partida i hauran de portar calçat adequat per a caminar.

El preu de la visita guiada són 5€ per persona, que seran abonats abans de l’inici de cada ruta al guia o responsable de la visita. El preu inclou les rutes de matí i vesprada, degustació gastronòmica i un detall de benvinguda.

Les inscripcions es podran realitzar fins a les 12:00 hores del dijous anterior a la ruta, a través del formulari on line de les Mancomunitats participants.

No hay comentarios

Dejar respuesta