Arranca la temporada per al CAX Orientació al paratge Mortanchinos de Villamalea

El CAX Orientació es desplaça a Villamalea per a participar en les proves puntuables de la LACV i de la LSE

Paco Benito. El diumenge 17 de març, en plenes festes falleres, arrancava la temporada d’orientació 2024 al paratge Mortanchinos de Villamalea (Albacete). En aquesta prova de Llarga Distància van participar quasi 400 orientadors que pertanyien a uns 30 equips del País Valencià, Regió de Múrcia i Castella La Manxa i era l’inici de la LACV (Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana) i de la LSE (Lliga Sud-Est).

Del CAX Orientació sols es van poder desplaçar 5 corredors. Inés Aragón participava en l’Open Groc i continua en el seu aprenentatge amb l’ús de la brúixola i la interpretació dels símbols del mapa. Vera Aragón (F-12) entrava en la 5ª posició, Domi Fraile (F-45) ocupava l’11ª plaça, Martin Aragón (M-14) errava en una de les balises i Paco Benito (M-21B) finalitzava en 19ª posició.  Els orientadors xativins es trobaren amb un mapa amb traçats amb pocs controls i trams llargs d’elecció de ruta on es combinaven zones de bosc amb desnivells suaus i de carrera ràpida amb altres de pendents pronunciades i multitud de tàlvegs. Un mapa interessant per a una jornada primaveral on en alguns trams de carrera es notava la calor.

En els resultats per equips, el CAX Orientació se situa en la 6ª posició de la LACV amb 236’03 punts, i en la LSE, ha aconseguit 217’89 punts i se situa en la posició 17 d’un total de 29 equips.

2ª LACV i Campionat Autonòmic d’Orientació de Sprint.

La vesprada del dissabte 23 de març, el centre històric d’Alcoi (Alacant) acull  la 2ª prova de la Lliga Autonòmica de la Comunitat Valenciana que a la vegada serà el Campionat Autonòmic d’Orientació en la modalitat Sprint i que estarà organitzat pels clubs CEAM-O Ibi i el Centre Excursionista d’Alcoi. El CAX Orientació desplaçarà a quasi tots els orientadors del club per tal d’intentar obtenir un bon resultat que el permeta mantenir-se en la part alta de la classificació.

No hay comentarios

Dejar respuesta