Arranca el Hard Enduro 2024 amb motos elèctriques!

Campionat d’Espanya de Hard Enduro, La Pesquera, Cuenca, 1a Prova

El Campionat d’Espanya de Hard Enduro serà el primer a inaugurar la temporada motociclista 2024. Aquest cap de setmana es disputa la cita que donarà principi a un any en aquesta disciplina que es presenta espectacular. Alfredo Gómez tornarà a ser el que s’encarregue de la supervisió de les proves i qui ajude a la promoció d’aquestes, garantint que el recorregut siga adequat per a cada categoria.

La Pesquera, amb pilots internacionals. Blazusiak, amb una elèctrica!

La carrera de La Pesquera, Cuenca, serà la primera de les sis que se celebraran durant aquest 2024 aconseguint tindre un Campionat de primer nivell al qual no faltaran les grans estreles. Aquest cap de setmana Taddy Blazusiak competirà amb una moto elèctrica pel que conviuran en la muntanya les motos de combustió i les elèctriques.

A més, està prevista la inscripció de Teodor Kabakchiev, actual campió d’Espanya, que s’unirà als nostres millors pilots nacionals com Francesc Moret, Marc Riba, Xavi León, que acumula victòries en l’Europeu de Superenduro 2024, o Diego Teixeira, que l’any passat ja va fer el salt a la categoria regna i en aquest estarà barallant amb els de davant. Mario Román també ha confirmat que estarà en algunes carreres durant la temporada.

En les categories de Femení, Sandra Gómez participarà en Campionat i Andrea Vallejo en Copa però l’objectiu és que s’animen més xiques i cresca el número d’inscrites.

No hay comentarios

Dejar respuesta