Aquest diumenge, nova edició del Mercat de la Terra a Xàtiva

La plaça del Mercat de Xàtiva acollirà diumenge una nova edició del Mercat de la Terra, una proposta de mercat de productes de proximitat, ecològics i de les comarques veïnes, que comptarà amb al voltant de 50 expositors.

A les seues parades s’oferiran productes com ara pa, mel, hortalisses, embotits, formatges, vins i molts altres baix el paràmetre de presentar un producte bo, net i just. Això es tradueix en presentar una oferta de productes autòctons, conreats amb respecte al medi ambient i amb uns preus justos, per tal de contribuir a la protecció de determinats oficis arrelats a la tradició i amb un futur incert.

En aquest sentit, el regidor de Promoció Econòmica, Miquel Lorente, ha explicat que “volem potenciar el Mercat de la Terra com un atractiu comercial, d’oci i turístic de primer ordre en el marc de les Comarques Centrals. Aquest mercat va en la línia d’impulsar una agricultura social i verda, que és una de les premisses de l’àrea de Promoció Econòmica”.

L’edició de diumenge, la tercera, s’inclou en la programació realitzada amb motiu de la peatonalització de la plaça del Mercat per la qual els dissabtes i diumenges es celebraran activitats a aquest indret del centre històric de la ciutat.

No hay comentarios

Dejar respuesta