Aprovat el nou contracte per als serveis de sonorització i il·luminació del Gran Teatre

L’empresa adjudicatària és TM2 Audiovisuals, que prestarà el servei fins febrer de 2023 amb una inversió de 87.238 euros

La Mesa de contractació de l’Ajuntament de Xàtiva ha procedit a formalitzar el contracte del nou servei de sonorització i il·luminació del Gran Teatre de Xàtiva per als propers dos anys, amb una inversió de 87.238 euros.

Aquest contracte comporta la prestació de tots els serveis tècnics de llum i so per a les activitats que es desenvolupen al Gran Teatre de Xàtiva: muntatges i desmuntatges, dissenys d’il·luminació, muntatges i ajustos de so, manteniment d’elements tècnics, coordinació tècnica amb companyies i usuaris de les instal·lacions així com també qualsevol altre servei derivat de les necessitats tècniques dels diversos muntatges que es fan al Gran Teatre al llarg de la temporada.

Aquest contracte implica la subrogació del personal que presta actualment el servei en la nova adjudicatària, en compliment d’allò establert a la norma i als plecs reguladors.

Al contracte han optat un total de 7 empreses, i s’ha adjudicat finalment a l’empresa TM2 Audiovisuals SL, de l’Alcúdia de Crespins, amb una llarga experiència al món de la música i les arts escèniques.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 × 4 =