Andrea Torres i Nerea Serrano són presentades com a Falleres Majors de Xàtiva

Els Jardins del Palasiet de Xàtiva acolliren passat divendres la presentació pública de les noves Falleres Majors de Xàtiva per al proper exercici, Andrea Torres i Nerea Serrano.

IMG_7162El president de la Junta Local Fallera de la ciutat, Jesús González, va explicar que «ser Fallera Major és tan especial perquè tan sols pot ser una major i una infantil». Malgrat açó, va animar a la gent que es vullga presentar al càrrec a que ho faça «mentre tinguen il·lusió».

A més, González va traslladar la seua enhorabona a les seleccionades així com a les comissions que representen, l’Espanyoleto i el Carmen ja que «tindran l’orgull de que les properes falleres majors pertanyen a les seues comissions».

El president de la Junta Local Fallera també va adelantar que «el proper 5 de novembre es faran realitat els somnis» de les noves Falleres Majors a les que les esperen més de 350 actes.

Finalment, González va aprofitar per a recordar-li a Carla Sanchis i Teresa Aparicio, les actuals Falleres Majors «que encara els queden molts actes per gaudir».

Per la seua banda, l’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà va assegurar, després de fer un recorrecut pel currículum faller de les noves falleres, que «amb aquest acte vivim amb alegria un dels moments més esperats per a qualsevol dona o xiqueta que estime la festa de les falles».

Per últim Cerdà va insistir en que «aneu a experimentar unes falles que mai heu viscut i estareu bé acompanyades per la vostra cort, la Junta Local Fallera i el col·lectiu faller». Finalment, els va recomanar prendre l’exemple de Carla i Teresa de les que va reconèixer que han desenvolupat una «brillant tasca».

[g-slider gid=»30185″ width=»100%» height=»55%» autoplay=»1″]

No hay comentarios

Dejar respuesta

5 + 1 =