Andrea Torres i Nerea Serrano, noves Falleres Majors de Xàtiva

La sala de premsa de l’Ajuntament de Xàtiva ha acollit, hui a migdia, la tradicional cridada telefònica que ha donat a conèixer el nom de les Falleres Majors de la ciutat per al proper exercici.

crida-falleres-diaridigital.esL’alcalde de la ciutat, Roger Cerdà, acompanyat pel president de la Junta Local Fallera, Jesús González, i la regidora de Falles, Lena Baraza, ha efectuat en primer lloc la cridada per a anunciar a Nerea Serrano, (Verge del Carme) que serà la propera Fallera Major Infantil qui molt emocionada ha manifestat sentir-se molt contenta.

Seguidament, ha sigut el torn d’Andrea Torres, (Espanyoleto) qui ocuparà el càrrec de Fallera Major de la ciutat i qui també ha tingut paraules d’agraïment per haver confiat en ella per a desempenyar aquest paper.

Ara, caldrà esperar al 8 de septembre per a la presentació oficial d’ambdues i al mes de novembre per al seu nomenament oficial.

crida-3-falleres-diaridigital.esCal recordar que el jurat encarregat ha decidit per unanimitat la selección tant de Nerea com d’Andrea després de les jornades de convivència celebrades el passat cap de setmana juntament amb les altres candidates.

Les Falleres Majors actuals, Teresa Aparicio i Carla Sanchis, han estat presents a l’acte assegurant que ho han viscut de manera molt emocionada. A més, han recomanat a les seues successores que aprofiten cada minut de l’any que els espera.

Finalment, el president de la Junta Local Fallera ha traslladat la seua enhorabona a les dues seleccionades.

fallera-major-2018-diaridigital.es fallera-infantil-2018-diaridigital.es

No hay comentarios

Dejar respuesta

3 × cuatro =