Andrea Orquín, del Club Bàdminton Xàtiva participa en el Campionat d’Espanya Sub-15

Divendres passat 26 de novembre es va disputar el Campionat d’Espanya de Bàdminton en la categoria Sub-15 en la localitat de Ponteareas (Pontevedra). El Club Bàdminton Xàtiva malgrat els problemes sorgits en l’últim moment per al desplaçament dels esportistes va poder comptar amb la representació de l’esportista Andrea Orquín que va participar en la prova d’individual femení. Lamentablement, malgrat que el lliurament de la jugadora xativina no va poder superar a la ovetense Sara Siscar caient per 17-21 i 9-21 en els setzens de final.

Jornada de tecnificació InterClubes

Dissabte passat en la localitat valenciana de Manises es va celebrar una jornada de tecnificació esportiva on es van concentrar un total de catorze jugadors dels clubs de Manises, Sant Ferran de València, Énguera i Xàtiva.

La jornada de tecnificació orientada principalment als esportistes nascuts en 2007 i 2008 va ser dirigida pel tècnic Juan Fernández (C.B Sant Ferran de València) amb el suport del tècnic del club xativí i es va desenvolupar al llarg del matí del dissabte 27 de novembre. El treball va estar focalitzat en les proves d’individuals i al llarg de les quatre hores de duració els esportistes van tindre l’oportunitat de realitzar diversos exercicis per a millorar la consistència de els seus colps.

El Club Bàdminton Xàtiva va comptar amb dos representants, els germans Cims i amb el tècnic Javier Alcázar.

Durant aquesta setmana s’està celebrant el Campionat del Món en la categoria sènior en la localitat de Huelva amb la presència dels esportistes Carlos Martínez i Mª José Mompó.

ElPozo BWF World Sènior Bàdminton Championships 2021

El balanç de la participació dels nostres esportistes hui dia és la següent:

Carlos Martínez va superar la primera ronda en el IM i està en huitens de final i en la prova de DM ahir va perdre la primera trobada del seu grup.

Mª José Mompó va caure en primera ronda en la prova de dobles mixt i va guanyar al costat de Silvia Rueda el primer partit del dobles femení i està en huitens de final.

Redacció i Fotografies: Javier Alcázar Tomás.

Agenda esportiva

1a Jornada dels Jocs Escolars de la CV categoria aleví

Dissabte que ve 4 de desembre a partir de les 9.30h el Pavelló Municipal Francisco Ballester de Xàtiva acollirà la primera jornada dels “Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” en la categoria aleví, on hi haurà presència xativina de la mà dels dotze esportistes del Club Bàdminton Xàtiva i de l’Escola Esportiva Municipal de Bàdminton Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 − 1 =