Andrea Orquín del C.B. Xàtiva s’alça amb l’or en el doble femení

Dissabte passat 4 de febrer l’esportista Andrea Orquín del Club Bàdminton Xàtiva, es va desplaçar fins a la localitat de San Pedro del Pinatar a Múrcia per a participar en el Top TTR Sub13, Sub17 i Absolut que allí es disputava i que congregue a un total de 51 esportistes de Múrcia, Castella-la Manxa i Comunitat Valenciana.

L’esportista xativina va competir en les proves d’individual i dobles al costat de la seua companya Claudia Gallego.

Iniciem la nostra crònica per la prova de dobles on la jugadora xativina al costat de la seua companya Claudia Gallego van aconseguir classificar-se com a primeres del grup B després de superar a les altres dues parelles. Amb això, van accedir a la fase final que les porte directes a la final, que les va enfrontar a la parella formada per Candela Martínez i Sara Naai Morales del C.B Les Torres on Claudia i Andrea sumaven el seu primer or després d’imposar-se per un doble 21-16. Però el més positiu va ser el poder acumular partits juntes per a poder anar sincronitzant-se en la pista i aconseguir d’aquesta manera la major fluïdesa possible.

Acabem amb la prova d’individuals on Andrea Orquín va partir com a cap de sèrie del torneig, quedant enquadrada en el grup A, on va aconseguir guanyar dos de les tres trobades disputats, fet que no li va anar suficient per a aconseguir la primera plaça que li donava l’accés a la fase final, i va haver de conformar-se amb la segona plaça del seu grup.

No hay comentarios

Dejar respuesta