Ana Sanz Biosca i Águeda Calabuig Roselló, noves regines de la Dansà de la Font de la Figuera

Fa gairebé un any el nom de les dos va sonar des del balcó de la Casa Consistorial anunciant-les com les noves Regines de la Dansà del 2016 i des del dissabte a la nit, Ana Sanz Biosca i Águeda Calabuig Roselló ja són, oficialment, les noves regines major i infantil de la Dansà de la Font de la Figuera.

Tant l’alcalde, Vicent Muñoz, com el Regidor de Festes, Mariano Ferriz, van felicitar les noves regines i van aprofitar per demanar “paciència en l’organització de les pròximes festes patronals perquè hi ha molta feina i moltes persones involucrades que s’esforcen a que tot isca bé”.

A aquest acte celebrat al teatre Joan de Joanes va seguir la tradicional pujada al Capurutxo diumenge, en la qual van participar 258 persones i es va oferir el bastó a la persona més major.

El pròxim divendres, 5 d’agost a la nit sonarà l’orquestra TWISTER a la Plaça Major (un esdeveniment subvencionat pel SARC-DIPUTACIÓ) i el dissabte, festa del Santíssim Crist dels Afligits, una diana a càrrec de la S.M. La Lira Fontiguerense, la missa en honor al patró de la població i una mascletà a càrrec de la pirotècnia Aitana, ocuparan el matí. Les festes en honor al Santíssim Crist dels Afligits finalitzaran amb la solemne processó i un immens Correfocs pels carrers del poble eixe mateix dissabte a la nit.

El regidor de festes, Mariano Ferriz Sanjuán, ha mostrat el seu desig de poder realitzar unes festes “ajustant-nos al pressupost però sense deixar de ser inoblidables per a tots els veïns de la població. Vull agrair la feina de totes aquelles persones que s’esforcen per organitzar aquestes festes, especialment a la comissió de festes que, de forma altruista, posa el seu afany perquè isquen bé”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

19 + doce =