Ana María Cañada Martí pren possessió com a nova notari de L’Olleria

Comunitat Valenciana, 12 gener de 2023: La notari Ana María Cañada Martí ha pres possessió de la notaria vacant de L’Olleria.

La Cañada ha cessat del seu notaria d’Albaida, fent lliurament d’aquest protocol al notari d’Ontinyent, Enrique Martí Sánchez de Lleó.

A partir d’ara, Ana María Cañada ocupa la plaça vacant de la localitat, que la seua notaria està situada en la mateixa adreça que el seu antecessor, José Manuel Rodrigo Paradells, al carrer Alcalde José Esteve Olcina, 2-3r-14a, de l’Olleria; telèfon: 962 200 458

Aquesta presa de possessió es produeix després de la publicació en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) del Decret 216/2022, de 16 de desembre, del Consell, de provisió de notaries vacants en la Comunitat Valenciana per a La Vall d’Uixó, Gandia, La Font de la Figuera, Llucena, Aiora, Mutxamel, Vilafranca i La Font d’en Carròs, en virtut del concurs convocat per la Resolució de 3 d’octubre de 2022 de la Direcció General de Seguretat Jurídica i Fe Pública, resolt per la Resolució de la mateixa de 16 de novembre de 2022.

Per tant, amb aquesta presa de possessió es cobreix la notaria vacant i a partir d’ara L’Olleria disposa novament de notari.

No hay comentarios

Dejar respuesta