Amorós assegura que el nou contracte de manteniment de col·legis ha permés estalviar un 30%

La regidora d’Educació de l’Ajuntament de Xàtiva, Amor Amorós, ha eixit a respondre a les acusacions del Partit Popular sobre la iniciativa de instal·lar un monument dedicat al cantautor xativí Raimon, fill predilecte de la ciutat per la qual anaven a derivar-se més de 13.000 euros de la partida de manteniment de centres escolars. Amorós ha aclarit que “gràcies a la licitació del contracte de manteniment de col·legis de la ciutat, que adjudicàrem en setembre, hem pogut estalviar un 30% en aquesta despesa anual. Per tant, com a conseqüència d’una millora en la gestió dels diners públics que ha dut a terme aquest equip de govern, en primer lloc, està més que garantit el manteniment adequat dels centres educatius, estalviant una important quantitat de diners que podem destinar a altres partides”.

La regidora ha aclarit que la instal·lació d’aquest monument commemoratiu estava prevista i anunciada amb molts mesos d’antelació. Amorós explica que “açò no és més que el final d’un projecte que promoguérem amb la col·laboració dels departaments de valencià dels instituts de la ciutat. Els alumnes proposaren les frases de Raimon i la ciutadania va poder votar durant dos mesos per escollir la frase guanyadora, mitjançant una enquesta publicada a la web de l’Ajuntament. Per tant, ha estat un procés públic, transparent i participatiu”.

Finalment, la responsable de l’àrea d’Educació defèn que “aquest Ajuntament no s’avergonyeix d’un fill de la ciutat amb una projecció cultural de caràcter universal. Una vegada més, el Partit Popular queda retratat amb aquestes actituds hostils. A més a més, la ciutat guanya un nou monument que serà un punt de trobada per a tots aquells visitants que busquen referències del Raimon a Xàtiva”, tal i com a sentenciat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

4 × tres =