“Amor i més amor”, Santa Cecilia i “La Bella y la Bestia” a Canals aquest cap de setmana

Les activitats començaran el divendres a les 19:00 de la vesprada, on es presentarà a Ca Don José el llibre “Amor i més amor” de l’autora Iolanda Ibarra, qui estarà acompanyada per Jose Antonio Polop i Quique Pacheco.

Pel que fa a la música, els actes en honor a Santa Cecília seran els protagonistes del dissabte. Una setmana després que l’Associació Musical Canalense despedira a la Ceciliana Major del 2016, Ana García, i proclamara a Amelia Morales com a Ceciliana Major 2017, es el torn de la Unió Musical Santa Cecilia, que declararà a la seua musa entrant, Laura Giner, acomiadant-se així de la seua musa eixint, Manoli Pérez, en el Centre Cultural Papa Calixte III.

Per la seua banda, l’Associació Musical Canalense continuarà les celebracions a la patrona de la música el diumenge donant la benvinguda als nous músics de la banda en el Centre Cultural a les 12:30.

El mateix dia i al mateix lloc es projectarà la pel·lícula “La Bella y la Bestia”, que començarà a les 17:00 amb un preu d’entrada de 2,5€.

D’igual manera, també es podrà gaudir del cinema prèviament, ja que com cada dijous el Club de Lectura de Canals organitza, de forma gratuïta i oberta a tothom, el visionat d’un film a les 21:45 en el Centre Cultural Papa Calixte III. Per a aquest dijous la escollida ha sigut “Viure!”, obra del reconegut director xinés Zhang Yimou.

No hay comentarios

Dejar respuesta

1 + 14 =