Amor Amorós serà la candidata de Xàtiva Unida en les eleccions municipals de 2023

L’assemblea del col·lectiu de Xàtiva Unida celebrada aquest divendres ha escollit per unanimitat a Amor Amorós com a candidata a l’alcaldia. Amb aquesta decisió l’actual regidora de Xàtiva Unida fa un pas endavant per encapçalar la llista de la formació en els pròxims comicis.

Amor Amorós, amb una llarga trajectòria en l’activisme social, va ser regidora d’Educació a l’anterior legislatura i és actualment regidora a l’oposició. Amorós ha anunciat que «aquesta candidatura naix per encapçalar un projecte de continuïtat que aglutine els valors ètics de la millor esquerra de la ciutat». La candidata a l’alcaldia per Xàtiva Unida considera que «Xàtiva necessita valentia per iniciar processos de transformació que asseguren una vida digna a tots els xativins i xativines». A més ha afirmat que “al maig de 2023 tornem a tindre l’oportunitat d’assegurar un govern d’esquerres perquè tenim propostes i som garantia d’altres maneres de fer. El temps de les majories absolutes ha acabat i necessàriament hem de buscar un model de consens, flexible i en continua millora.”

Amorós ha agraït el treball fet fins ara pel col·lectiu, i ha destacat la gran capacitat de treball de Miquel Lorente. Lorente ha estat portaveu de la formació des de l’any 2007 i candidat a l’alcaldia en tres ocasions consecutives. Segons Amor Amorós “una vegada més, el company Miquel Lorente ens ha donat un gran exemple de coherència política deixant pas i posant sempre per davant el bé comú i del col·lectiu. Un exemple de persona, bona persona, a la que la política no li ha canviat la vida i que de segur continuarà treballant de valent”.
Per la seua banda, Lorente continuarà com a regidor en l’Ajuntament fins que acabe la legislatura i mantindrà les seues responsabilitats en els òrgans de direcció de Xàtiva Unida i d’EUPV. Segons Lorente «com a formació hem de demostrar que un dia podem encapçalar la candidatura i al següent continuar treballant pel partit des d’on et manen». En la seua opinió, aquest procés ha demostrat el «grau de maduresa» d’aquesta organització.
Valoració resultats enquesta IES Josep de Ribera

En l’assemblea de Xàtiva Unida també s’ha valorat el treball realitzat pels estudiants del centre i s’ha analitzat el resultat assegurant que «la mobilització del col·lectiu de Xàtiva Unida serà imprescindible per consolidar un govern de progrés a la ciutat». Segons la formació xativina «la garantia per impulsar la ciutat passa per la força que acumule Xàtiva Unida en les properes eleccions municipals».

No hay comentarios

Dejar respuesta