Amb motiu del 114 aniversari la societat musical, La Vella de Xàtiva, i l’escola de música han organitzat les primeres jornades culturals, unes jornades molt interessants per a famílies, alumnes i públic en general.

Dimecres 11 de maig a les 19.30 al saló d’assaig
XERRADA-COL·LOQUI.

Des de l’escola de música fins al músic profesional
Es pretén donar tota la informació referent a la carrera musical i respondre a totes les preguntes que les famílies es puguen plantejar. Coneixerem a través de vivències personals i professorat de conservatori quin és el camí a seguir per convertir-se en músic professional.

Dijous 12 de maig a les 19.30 al saló d’assaig
XERRADA.
La música, aliment del cervell
Impartida per Ester Albiar, mestra d’educació musical, psicopedagoga i musicoterapeuta col·legiada. Actualment ampliant formació en el camp de la neurociència i la música.
Descobrirem:
Quins beneficis té estudiar música a edats primerenques? Hi ha, diferencia si ho fem d’adults?
Quina diferència hi ha entre tocar uns instruments o uns altres? I tocar sols o en una banda?
Quines zones cerebrals s’estimulen amb la música? Quina és la seua repercussió-relació amb altres àrees del coneixement?

Dissabte 14 de maig a les 19.30 al saló d’assaig
CONCERT DELS NOSTRES MESTRES
Professorat de la nostra escola impartirà un concert variat, on es mostraran diverses agrupacions, solistes, etc. Una bona ocasió per conéixer els nostres mestres en les diferents especialitats i aprofundir en el coneixement de la nostra oferta instrumental.

No hay comentarios

Dejar respuesta

diecinueve − catorce =