Alberto Ordiñana, nou President de la Falla Espanyoleto

El passat divendres 21 d’Abril, al casal de la nostra comissió, va tindre lloc la dació de comptes de l’exercici passat, la dimissió de la Presidenta Nieves Pastor i de la seua Junta Directiva.

Acte seguit va ser proposat per a ser President el faller Alberto Ordiñana i després de la votació, per quasi unanimitat es va nomenar com a nou President per al present exercici.

Alberto és faller de la comissió Falla Espanyoleto des de fa més de 15 anys i aquesta vegada és la primera que tindrà el càrrec de President. Encara que ha sigut membre de la Junta Local Fallera durant 4 anys, sent els dos últims anys vicepresident primer, durant la seua etapa en la Junta Local ha sigut responsable de festejos, cultura i aquestos dos últims anys de protocol, el que demostra la seua experiència en el món faller.

Per a Alberto, “ser president de la Falla Espanyoleto, falla on he aprés i crescut com a faller, és un gran orgull per a mi que de segur viuré al màxim. Aquesta és una falla amb molta experiència i amb una gran participació, cosa que intentaré aprofitar per fer d’aquest un bon exercici per a tots els fallers de la nostra comissió.”

No hay comentarios

Dejar respuesta