Albert Pla arriba a Xàtiva per a fondre els clixés de la cançó d’autor

Albert Pla, acompanyat del guitarrista flamenc Diego Cortés, tanquen les actuacions al Gran Teatre dins del Festival Música i Lletra.

Cantant, intèrpret, bufó, poeta, actor, clown, provocador…Albert Pla, geni i figura, arriba al Festival Música i Lletra per a oferir una selecció del més granat del seu repertori amb la companyia còmplice i sempre explosiva de Diego Cortés. Junts han establert un tàndem difícil de superar en el circuit de la cançó per aquestes latituds. Les cançons de Pla són una autèntica fuetejada a l’ordre establert i la rebel·lia a la guitarra de l’indomable Diego Cortés tampoc és queda enrere. Un autèntic espectacle de totes totes.

La última actuació al Gran Teatre de la segona edició del Festival

Albert Pla i Diego Cortés actuaran divendres 16 de juny a les 22:30h amb una entrada de 16€. Enguany, la aquesta actuació tanca el cicle de concerts del Festival al recinte del Gran Teatre. La darrera actuació del Festival al carrer serà la de la cantautora uruguaiana Inés Saavedra que actuarà dissabte 17 de juny a la terrassa de Casa La Abuela.

El Festival més meridional de la cançó d’autor

El “Festival Música i Lletra. Xàtiva, cançó d’autor” es consolida com el festival més meridional de la paraula cantada. Una cita de referència per a la presentació de nous treballs i propostes que el converteix en un festival estratègic d’especial atenció. La segona edició del festival obre les portes a les actuacions al carrer durant els mesos de maig i juny a la ciutat de Xàtiva.

Per als actes amb entrada al web del Gran Teatre de Xàtiva .http://granteatre.com/musica-i-lletra/o a la Casa de la joventut els dies laborables de 12h a 14h.
https://twitter.com/MLletra
https://www.facebook.com/musicailletra/

No hay comentarios

Dejar respuesta

11 + doce =