Albaida impartirà un curs en línia per a la digitalització del comerç local

• La iniciativa està dins de les accions impulsades per l’oficina tècnica ARA
• El curs d’iniciació a la transformació digital dels comerços i empreses d’Albaida tindrà lloc els dies 3, 5 i 8 de juny (inscripcions tancades) i es repetirà els 12, 15 i 17 de juny de 14.30 a 16.30 hores, inscripcions obertes fins al 9 de juny, degut a l’èxit de persones registrades

L’oficina tècnica per a la Recuperació i Activació d’Albaida (ARA), encarregada de capitalitzar les mesures d’impuls de l’Ajuntament d’Albaida ha llançat el curs d’Iniciació a la transformació digital dels comerços i empreses d’Albaida, aprén a vendre en línia els teus productes i serveis. Tindrà lloc en primera convocatòria els dies 3, 5 i 8 de juny de 14.30 h a 16.30 h i la docència serà a través d’Internet. Degut a l’èxit de persones registrades s’ha obert unes noves jornades per als 12, 15 i 17 de juny, en el mateix horari; estan obertes les inscripcions fins al dia 9 de juny.

L’objectiu del curs és que el sector comercial i empresarial d’Albaida coneguen les metodologies i les característiques de la transformació digital, en general, i la venda en línia de productes i serveis, en particular.

Des de l’Ajuntament d’Albaida “no ens resistim al fet que la crisi de la COVID19 afone el teixit comercial local, d’on depèn el benestar socioeconòmic de desenes de famílies del poble” i per això “des d’ARA volem que es generen i difonguen les ferramentes que facen falta per aconseguir que totes i tots fem front a esta situació tan complicada” ha explicat l’Alcalde de la ciutat, Josep Albert. Per la seua banda el regidor de Model Social i Econòmic, Alejandro Quilis, ha recalcat la importància “de modernitzar-se i adaptar-se a les possibilitats actuals de la tecnologia, per a seguir presentant els seus serveis de qualitat, com fins ara, a nous potencials clients, a l’hora que consoliden el seu mercat fidel”. Sense oblidar que “un dels pilars d’ARA és la formació constant del comerç i les xicotetes i mitjanes empreses d’Albaida per a poder adaptar-se als nous temps”, ha conclòs Quilis.

El contingut del curs es distribueix en cinc mòduls. El primer està dedicat al creixement empresarial de la mà del sector en línia, on es desgranaran les noves experiències de compra, aplicació de les noves tecnologies, entre altres. En el segon es tracta el màrqueting digital per al comerç, focalitzant l’atenció en la planificació i l’estratègia. En el tercer s’aborden els conceptes principals del comerç electrònic com puguen ser els models de negoci o les tipologies de tendes en línia que hi ha. En el quart es parla d’accions digitals com la necessitat de tindre xarxes socials actualitzades, el posicionament de la marca, l’enviament de correus electrònics per a promocionar els comerços i les empreses, i tot un seguit d’eines que Internet ofereix al sector per a generar una comunicació fluida i constant amb la clientela. I un últim mòdul està dedicat a diagnosticar el nivell de digitalització dels negocis participants.

El curs es desenvoluparà en línia en tres sessions de dos hores cadascuna, sis hores en total. A més, les persones participants tindran una consultoria individual per a conéixer l’estat de digitalització del seu negoci i poder detectar millor sobre on actuar.

L’impartirà Cèsar Palazuelos, de Salabre Comunicació i Màrqueting Online, consultora especialitzada en la transformació digital de comerços i empreses de l’àmbit local, i podrà transmetre les seues experiències en altres localitats on s’han posat en marxa experiències semblants. El curs serà gratuït per a totes les persones que hi participen.
Per a inscriure’s a la segona convocatòria cal omplir el següent formulari: https://bit.ly/TransformacioDigitalAlbaida, qualsevol dubte serà atès al correu ara@albaida.es.

No hay comentarios

Dejar respuesta