Al voltant de 2.000 fallers es donen cita al dinar de germanor a Xàtiva

L’aparcament del pavelló de voleibol de Xàtiva va acollir diumenge, per sisena vegada, el dinar de germanor organitzat per la Junta Local Fallera i amenitzat per una orquestra fins a les nou de la nit, aproximadament. Un acte que, enguany, va reunir al voltant d’unes 2.000 persones, segons va assegurar la presidenta de la junta, Celia Gorrita, «l’acte ha sigut un «èxit» hem superat les xifres d’anys anteriors, hem hagut de dur més unflables, ja que en les xifres que ens menejaven sabien que vindrien més xiquets, pel que fa als lavabos hem dut un camió i ha sigut un a cert, a la gent se la veu molt contenta i amb moltes ganes de festa, perquè porten entre la pandèmia i la pluja dos anys sense poder celebrar les falles com toca».

La celebració del dinar de germanor de les falles de Xàtiva amb la participació de pràcticament la totalitat dels col·lectius fallers i la presència destacada de les Falleres Majors de la ciutat, Laura Hernández Fernández i Noa Esplugues Sousa.

Tots els assistents al menjar van gaudir amb l’excel·lent actuació de l’orquestra «La Fiesta», que té un repertori musical per a tots els gustos.

Els fallers afrontaren la jornada disposats a compartir un dinar i una vesprada a mena d’aperitiu d’allò que serà la setmana gran de les fallesde Xàtiva.

No hay comentarios

Dejar respuesta