Aiacor celebra la “IV Carrera Escoles de Ciclisme”

La Penya Ciclista La Forca d’Aiacor, mitjançant la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Canals, serà l’encarregada d’organitzar la “IV Carrera d’Escoles de Ciclisme” que es celebrarà als carrers de la pedanía d’Aiacor el proper 29 d’agost a partir de les 10 del matí.

El termini d’inscripció estarà obert fins al 26 d’agost a les 20 hores al web de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana omplint el formulari pertinent. Sols hi podran participar les persones federades i fins a un màxim de 350 corredors i corredores.

En aquesta carrera hi haurà quatre categories, tant masculines com femenines, com són: Promeses, Principiants, Alevins i Infantils. En total, es repartiran al voltant de 90 premis (5 per cada categoria) amb el seu corresponent trofeu que serà una forqueta. Però abans del començament de la carrera, es farà una divertida Gymkana, així com una volta de reconeixement d’1 km on podran acudir tots els xiquets i les xiquetes que ho desitgen d’Aiacor i de les localitats properes.

A banda d’aquesta carrera, el president de la Penya Ciclista La Forca, Vicente Ibáñez, ha assenyalat que eixe mateix dia es presentaran els 18 alumnes federats de l’Escola de Ciclisme que aniran acompanyats pels seus pares. Aquesta recent Escola, formada per alumnes d’entre 4 fins a 13 anys, ja ha aconseguit diversos premis. Els seus entrenadors aprecien “l’esforç dels xiquets i les xiquetes per superar-se dia a dia i aconseguir les seues metes”. A més a més, l’objectiu de l’Escola és “ensenyar-los primer a ser persones i després a ser ciclistes”.

No hay comentarios

Dejar respuesta