ADEXA organitza un Halloween diferent per la pandèmia

L’Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costera (Adexa), no vol que enguany ens sentim tristes per no poder celebrar Halloween com en anys anteriors, on xiquets i xiquetes sota les seues disfresses terrorífiques recorrerien cases i comerços per a demanar el tradicional truc o tracte, amb el qual omplir de caramels les seues carabasses o bosses preparats per a l’ocasió, on els carrers del nucli urbà es planaven de disfresses, música i diversió.

Des d’Adexa, Diuen que el rècord d’un moment significa reviure’l. «Doncs no ens entristim i visquem-ho d’una altra forma. Cadascú amb els seus i recordant dónes de casa la gran festa que Adexa organitza cada any».

Per ADEXA enguany els regals no poden faltar, en una festa tan especial com aquesta, per això han organitzat un concurs de fotografia, puja fotos de Halloween d’Adexa d’edicions anteriors a les xarxes socials d’Adexa, i les més votades tindran premis en forma de vals de 200 -100 i 50 € per a gastar en el comerç local.

Seguiu les instruccions del cartell HALLOWEEN 2020 i el dia 2 a les 10h publicarem guanyador. SORT!! (Les fotos podeu pujar-les a comentaris)

(FOTO PORTADA HALLOWEEN 2019)

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

cuatro × 3 =