ADEXA gestiona la tornada del Mercat Ambulant al seu lloc habitual, el centre històric de Xàtiva

Després de les negociacions pertinents amb l’Ajuntament de Xàtiva, l’Associació d’empresaris de Xàtiva i la Costera (ADEXA), confirma que el Mercat ambulant dels dimarts i els divendres, tornarà al seu lloc habitual quan les circumstàncies sanitàries ho permeten. El fet de tornar no es la qüestió, si no quan és podrà tornar per les mesures de seguretat.

El responsable de la regidoria, Ricardo Martínez, ha explicat als representants d’Adexa que, de moment, les mesures anticovid impideixen tornar al Casc Antic, ja que estan obligats a complir amb aquestes mesures covid. Per el moment no es pot tornar, ja que tan sols caben unes 25 paradetes i els dimarts són unes 90 i no es poden complir les mesures de seguretat entre llocs.

ADEXA ha trobat una total implicació per part de l’Ajuntament per a la reactivació del Casc Antic i la intenció de què quan la situació sanitària ho permeta, tant els comerciants com els venedors ambulants tornaran a compartir un dels espais comercials amb més encant de la ciutat.

Tots els comerciants s’han unit en la lluita perquè el Mercat del dimarts i divendres torne a omplir els «Carrers del Mercat».

ADEXA està molt compromesa en la lluita per fer reviure esta zona emblemàtica, tradicional i comercial de la ciutat, «perquè sense aquesta part el conjunt del comerç de Xàtiva no té sentit», afirma la seua Gerent.

No hay comentarios

Dejar respuesta