Xerrades informatives al voltant de Dia de l’Autisme

Durant la setmana entre el 5 i el 8 d’abril de 2016, el Gabinet Psico-pedagògic Municipal del Ajuntamnet de Xàtiva ha participat en les activitats de sensibilització vers l’autisme que ha dut a terme el CEIP Beato Jacinto Castañeda, de la nostra Ciutat.

D’entre les activitats programades, el Gabinet Psico-pedagògic Municipal s’ha encarregat de la realització d’unes xerrades informatives dirigides a l’alumnat de primer i de cinquè d’educació primària d’aquest centre, en les que s’ha informat als alumnes respecte de les característiques dels xiquets/etes amb TEA (trastorn de l’espectre autista) o amb síndrome d’Asperger. Per aquest alumnat és important aquesta informació perquè conviuen amb alumnes que actualment assisteixen a l’aula de comunicació i llenguatge (aula CyL) que es troba en aquest centre, i que presenten aquests tipus de trastorns.
Es dona la circumstància de què és l’únic centre de la Ciutat que compta amb una aula d’aquest tipus.

Per la resta d’alumnat, el fet de conviure amb xiquets/etes d’aquestes característiques els ajuda a conviure amb ells, comprendre’ls millor i ajudar a una normalització social, dintre de la filosofía d’inclusió escolar, social i familiar que pretenem amb aquestes activitats

No hay comentarios

Dejar respuesta