Xàtiva celebra la festivitat de la seua patrona la Mare de Déu de la Seu

El proper 5 d’agost la ciutat de Xàtiva celebra la festivitat de la Patrona, La Mare de Déu de la Seu. Seguint amb la tradició i comptant amb la participació de diferents col·lectius locals s’han organitzat diversos actes.

Per al dia 4 la vespra, a la Plaça de la Seu, tindrà lloc, «Concert i Ronda a la Mare de Déu de la Seu», enguany s’ha organitzat una escenografia totalment diferent a la dels darrers anys. La Música Nova serà enguany l’encarregada d’oferir el tradicional concert a la plaça de la Seu juntament amb recursos audiovisuals (imatges de l’antiga ciutat i antiga Fira) que es projectaran en la façana de l’antic Hospital. També començarà a les 22:30h i a continuació l’Escola de Danses celebrarà les tradicionals danses amb novetats en el moviment artístic, segons ha avançat Estellés. Ja el dia 5 es reserva per als actes religiosos en honor de la patrona se celebraran matí. A les vuit del matí serà la missa en la Seu. A les vuit de la vesprada s’iniciarà la processó pels carrers de tornada general.

diaridigital.es-patrona-xativa-2

Finalment, el regidor ha volgut convidar a gaudir de la festivitat dels patrons, “el pòrtic a la nostra festa gran, la Fira d’Agost”.

No hay comentarios

Dejar respuesta